0 700 20 410

Безплатна доставка за поръчки над 100 лв

Код на продукта: 4744131010939

Филтър К7М кондициониращ за система с обратна осмоза Морион

Изчерпан

27,99 лв.
Описание и характеристики

СМЕНЯЕМ ФИЛТЪР ЗА КОНДИЦИОНИРАНЕ

Аквафор K7М е комбиниран филтър с активен въглен и перлен доломит за подобряване вкусовите качества и обогатявяне на водата с полезни минерали след филтриране по метода на обратна осмоза.

Филтърът е съставен от две части - пресован активен въглен (CarbFiberBlock), чиято роля е да подобри вкусовите качества на водата, и естествен перлен доломит, който коригира солевия баланс и обогатява водата с калциеви и магнезиеви йони.
Уникалните разработки във филтъра комбинират няколко действия / етапа на пречистване в един филтър:

Естествен перлен доломит - благодарение на минералният състав на доломита (Ca2+ и Mg2+) водата се обогатява с дадените минерали по същия начин, както се случва в природата. Процесът на реминерализация е възможен, благодарение на предварителното мембранно филтриране, което увеличава потенциала на водата за извличане на полезните елементи от природния минерал във филтъра. Калцият и магнезият от своя страна нормализират pH на водата в рамките за препоръчаните от СЗО за ежедневна употреба. Трябва да се знае - абсолютно чистата вода няма вкус и мирис. Благодарение на естествените минерали във филтъра Аквафор К7М, водата придобива пивкавия сладникав вкус, който я прави неразличима от естествените извори с мека вода.
Активен въглен от кокосови черупки - отстранява хлор и хлорни съединения, органични примеси, нефтопродукти, медикаменти, пестициди и други. Премахва страничните мирис и вкус. Активният въглен във филтъра е в пресована плътна форма, което позволява механичното филтриране на пясък, кал, ръжда, утайка, микропластмаси, полен и други с размери до 0.8 микрона;
Йонообменно селективно влакно Аквален™ - уникална разработка на Аквафор, която отстранява безвъзвратно тежките метали от водата. С използването на Аквален™ гарантираме отличното отстраняване тежките без значение колко е твърда водата Ви (т.е. капацитетът му не се изхабява от увеличеното съдържание на солите на твърдостта). Освен това, поради специфичните свойства на технологията, Аквален™ задържа винаги най-тежкия (съответно най-опасния за организма) метал от водата;
Активно сребро в йонна форма - активното сребро възпрепятства развитието на микробиологични замърсявания във филтъра като по този начин увеличава живота на филтъра.

Препоръчителна честота на подмяна при DWM-101S Morion - 12 месеца

Характеристики
Марка Aquaphor
Видео
Видео
Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Условия за доставка

ДОСТАВКА

Доставката до клиента се извършва с куриерска фирма "Спиди" до три работни дни от деня на потвърждаването на поръчката. Посоченото време за доставка не включва празнични, съботни и неделни дни. Поръчки направени по време на почивни дни и официални празници се обработват на първия работен ден.
Пратки за град София се доставят и директно от Бергнер България след предварителна угововка с клиента по телефона.

Цената на доставката е следната:

  • безплатна до адрес на клента или офис на куриерска фирма Speedy за поръчки на стойност над 100 лв
  • 5 лв до офис на куриерска фирма Speedy за поръчки под 100 лв
  • 8 лв до адрес на клиента за поръчки под 100 лв

Изборът на адрес или офис на куриер за доставка се прави във формата за финализиране на поръчката.
След успешно приключване на поръчката, наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждение уточняване на подробности по доставката.

ВНИМАНИЕ: Всички пратки се изпращат с опция преглед пред куриера преди заплащане. Прегледайте пратката, за да се уверите в целостта й и ни уведомете веднага при проблем, в противен случай www.bergner.bg не носи отговорност за счупени или повредени пратки.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на стоката се извършва:

  • в брой, с кредитна или дебитна карта на мобилен ПОС терминал за пратки доставени с транспорт на Бергнер България
  • наложен платеж на куриера за прати доставени с куриерска фирма Speedy
  • кредитна или дебитна карта през виртуалния ПОС терминал на сайта
  • банков превод