За компанията

„Бергнер България" ООД е официален представител на австрийската компания Bergner Home, която е специализирана в производство и дистрибуция на стоки за дома и кухненски аксесоари.

След шест успешни години, фирмата може да се похвали с три фирмени магазина, онлайн магазин и офис на територията на град София.

Добре изградените партньорски отношения с едни от най-големите хипермаркети в страната, също така и с редица търговци на едро и дребно и онлайн магазини, допринасят за нашето разрастване. 

В нашето портфолио от продукти, ще откриете над 3000 артикула с различен дизайн, в няколко категории, които обхващат различен ценови клас. 

Благодарение на неуморната работа на мениджърския състав и екипа от специалисти, фирмата постига високи резултати и успява да предложи най-добрите решения на своите клиенти в света на кухненските аксесоари и съдове за готвене.

Марките, които предлагаме са Bergner, Infinity Chefs, Masterpro, Benetton Casa, Pierre Cardin, San Ignacio, Renberg, Stellar, Judge, Wesco, Brabantia, Bohemia и други.

Нашата основна мисия е персоналното отношение към всеки наш клиент, както и предлагането на продукти с отлично съотношение качество-цена.