За компанията

„Бергнер България" ООД е официален представител на австрийската компания Bergner Home, специализирана в производството и дистрибуцията на стоки за дома и кухненски аксесоари.

Нашата цел е да променим начина, по който хората се отнасят към приготвянето на вкусна и здравословна храна. Вярваме, че качество и удобство трябва да бъдат достъпни за всеки.

С тази мисия изградихме четири физически магазина и онлайн платформа, които да предоставят на хората лесен и удобен начин за пазаруване на висококачествени кухненски аксесоари. Избрахме най-добрите доставчици и производители, гарантиращи високо качество, отговарящо на най-високите изисквания на нашите клиенти.

След дълги години усилен труд, нашето портфолио сега включва разнообразие от продукти, избрани с грижа и внимание към качеството, функционалността и дизайна.

Нашите партньорски отношения с най-големите хипермаркети в страната и множество онлайн магазини също допринесоха за нашия успех.

Днес, след повече от десет години на пазара, Бергнер България се превърна в любим бранд, предлагащ висококачествени кухненски аксесоари и стоки за дома на клиенти в цялата страна. Нашата преданост към клиента и качеството продължават да бъдат наша главна ценност.

Ние вярваме,че в света на пазаруването- страстта, качеството и вниманието към клиентите са ключът към успеха. Затова ще продължаваме да се развиваме, обещавайки бъдещи иновации и вълнуващи предложения за всички любители на кулинарните изкуства и комфорта на дома.