Програма „Лоялен клиент”

Ние, от Бергнер, високо ценим всички свои клиенти. За да ви докажем колко сте важни за нас създадохме програма за лоялност, чрез която да ви се отблагодаряваме всеки път, когато пазарувате.

Уважаеми клиенти,

Целта на тази наша нова инициатива е да ви възнаграждаваме с бонус точки всеки път, когато пазарувате от нас. Всички регистрирани потребители на сайта на Бергнер (www.bergner.bg) ще пoлyчaвaт точки за всяка реализирана покупка, които ще могат да oбмeнят зa съответната левова стойност. Освен натрупването на точки, регистрацията в нашия онлайн магазин ще ви даде улеснено повторно пазаруване, достъп до Ваши предишни поръчки, добавяне на допълнителни адреси за доставка и други преференции.

Как да стана лоялен клиент?

Необходимо е само да направите регистрация на Bergner.bg - лесно и бързо - чрез профила си в социалните мрежи, или чрез въвеждане на актуален имейл адрес. Създавайки профил в нашия онлайн магазин вие ставате част от програмата „Лоялен клиент” и започвате да трупате бонус точки.

Ако вече имате регистрация в нашия сайт?

Всички клиенти, разполагащи с регистрация на www.bergner.bg, автоматично стават част от програмата ни за лоялност. Не е необходима нова регистрация.

Начисляване на точки

В момента на покупката (онлайн или във физически магазин), в клиентския Ви номер се начисляват бонус точки, както следва: за всеки 1 (един) лев от сумата, която ще платите, получавате 1 (една) точка.

Как мога да използвам моите точки?

Натрупаните точки може да използвате както онлайн, така и в нашите физически магазини, като за целта е необходимо да предоставите клиентския си номер, който получавате при регистрация в нашия сайт.

Използване: 1 (една) точка е равна на 0,01 лева (1 стотинка) с включен ДДС.

Бонус точките не подлежат на изплащане в брой.

Броят на наличните, натрупаните, използваните или анулирани бонус точки може да проверявате във Вашият профил на www.bergner.bg.

Условия за ползване на програмата Лоялен клиент:

За да трупате точки е необходимо да пазарувате на www.bergner.bg през профила си. Може да натрупвате точки и при пазаруване във физическите ни магазини, като за целта е необходимо да предоставите вашият клиентски номер.

Точки се начисляват за всички покупки.

Отстъпката важи за всички стоки в магазина на редовна цена и тези, които към момента на пазаруване са в промоция.

Бонус тoчĸитe ce нaчиcлявaт в пoтpeбитeлcĸия aĸayнт, c ĸoйтo e нaпpaвeнa пopъчĸaтa, cлeд ĸaтo тя бъдe зaвъpшeнa. Зa зaвъpшенa ce пpиeмa пopъчĸa cъc cтaтyc изпратена (бонус тoчĸитe щe бъдaт видими във вaшия пpoфил, след като получите имейл, че поръчката е изпратена).

В случай на връщане на закупена стока в предвидените в закона случаи, използваните за покупката на стоката бонус точки се връщат служебно във вашия профил.

Срок и условия на програмата:

Натрупването на бонус точки и тяхното използване не е обвързано със срок.

И не забравяйте- кoлĸoтo пoвeчe и пoecтo пaзapyвaтe, толкова повече точки ще събирате.

Бергнер България“ си запазва правото да променя условията по програмата за лоялност, като промените ще бъдат отразявани своевременно в сайта.