Иновации при тенджерите под налягане и предимствата на по-бързото и здравословно приготвяне на храна.

01.11.2018

Сготви лесно и вкусно в тенджера под налягане!

Приготвянето на домашна храна отнема по-малко време и енергия с помощта на тенджера под налягане!

Предимства: 

  • Готвенето в тенджера под налягане намалява потреблението на енергията и съкращава времето за готвене със 70%, особено когато готвите месо или варива.
  • Запазва се естественият вкус на храната. 
  • Готвенето в тенджера под налягане е особено подходящо за хора на хранителен режим, защото не е необходима допълнителна мазнина. Така ястията гарантирано са по-нискокалорични!
  • Жилището ви няма да се изпълва с неприятни тежки миризми.


Представяме Ви новите ни тенджери под налягане на Masterpro.

И двете са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 и са с удобни и незагряващи се дръжки

Високият клас тенджери на Bergner са напълно обезопасени със сигурен заключващ механизъм, индукционно дъно и защитен прозорец за налягане. Разгледай ги и научи повече!

« Назад към всички новини